Thursday, October 08, 2009

List of things I did today

Salam semua.

1) Since my friends insisted, I cooked. Nasi goreng macam2 rasa. haha. All eaten up. Semua kenyang.

2) Went to my personal tutor meeting. The lecturer / Peter said i'm very tall. haha.

3) Walked to cryfield alongside another lecturer / Jo. She said i'm tall since she's tall but i'm taller.

4) Ate at cryfield. Macam2 food. Tapi yang vege's dan fish je boleh makan. Tak Sedap!

5) Went to Societies fair. haha. Met a number of people here. Registered for a numbered of societies. Register je. bukan bagi komitmen.

6) Joined 'Free Hugs Society'. Very nice indeed. haha.

7) Join Photo society. and One World Week society too.

8) Walked to Tarkeet football field. Patutnya main bola. Tapi ada seorang hamba Allah ni yang lupa pulang but aku. Setakat tengok mereka main je.

9) Balik. Sampai suite. Online.

10) Nak makan pula. Masak ayam masak merah.

Selamat! =)

9 comments:

  1. Hari ni aku tak puas hati. Kat kelas kawan aku ajak pi mcD, aku tolak sebab nak makan dengan sorang hamba Allah ni. Tapi dia ada plan. Tak apalah. Bila aku balik bilik, rumet aku gitau kafe-kafe tutup.

    Hangin. Last-last makan megi kat negara food heaven ni...

    Luna K

    ReplyDelete
  2. Luna: aduh. kesiannya bunyi. tadi aku makan megi gak. fama. tomyam. masih marah lagi ke nih?

    ReplyDelete
  3. hebat gak skill memasak ko..
    ayam masak merah tu..bukan senang nak buat..unless ko guna instant product..

    psst..ko guna instant product ke?

    ReplyDelete
  4. rev..

    ko xnk buat novel ker?..
    ttg pengalaman ko kat sana..sekurang2nya aku tumpang 'terbang' melalui pengalaman ko.


    * aku sokong!

    ReplyDelete
  5. whoa.
    ok, you must be really tall.

    :p

    ReplyDelete
  6. zack: err. bukan aku masak. haha.

    Shemmi: Aku tak pandai la menulis. tak de orang nak baca kang. haha.

    Liz: haha. yeah i am.

    hidemichi: Yang Berisi boleh la. haha.

    ReplyDelete
  7. bguas aish ko dah sampai sane syukur. selamat menghadapi new life kat sana. satu je key dia. ko jaga agama, ha selamat le idop ko kat sana.result ko pun mesti mantapnye. aku dah pernah merasakan dah kalo idop tonggang langgang agama ntah kemana dengan idop dibawah lindungan islam and hasilnya skang banyak giler problem aku yang tersolved sendiri tanpa aku sangka.xam pun dah lulus je skang dah xde repeat2 lagi dah.

    ReplyDelete
  8. Rev....
    Free Hug Society...cam best jer..
    Tertanya2...apa aktiviti dia...
    Hehehe ;p

    U must be tall...
    Berapa ek ketinggian...
    Wondering ni....

    ReplyDelete

Ideas in words by