Tuesday, March 02, 2010

Post Mnight update laju-laju

MNight sudah lepas. Semua baekk! ;D
Puas hati aku bertungkus lumus selama 3 minggu praktis bersama member-member semua. Waktu perform rasa kejap je dah habis. Now semua sudah end and I kept hearing my friends saying rindu practice MNight. haha. Dulu semua menyumpah waktu nak pergi praktis, sekarang rindu pula. Jin(tekong kompang dikir barat) kata, this is post MNight syndrome that everyone's participating gonna feel every year. Dan semuanya betul. Rasa kosong pula tak pergi praktis. ;p

Esok ada 2 lecturer aku nak mai sini. Seorang lecturer yang dulu mengajar kami waktu buat foundation dulu. Seorang lagi lecturer budak cohort 2. Harap semua berjalan dengan baik tanpa apa-apa benda yang tidak mendatangkan faedah.

Post MNight social gathering is coming on this friday. Aku request kat president Malaysian society nak buat acoustic event. Kecik-kecik je. Suka-suka main hiburkan hati sendiri dan hati kawan-kawan. Aku ada 2 amplier 22 watt dan 2 biji gitar biasa2 elektrik. Cukup la setakat buat show indoor acoustic je. Tapi event tu nak buat outdoor. Maka seperti susah juga lah. Tak cukup equipment. Jika outdoor kena ada soundsystem siap soundman. Baru boleh kasi jalan baik-baik punya. Jika dapat setel masalah equipment ni boleh kasi pulun jalan. Harap semoga semua berjalan baik-baik belaka.

Dah pukul 2.36 pagi. maka lebih baik tidur. Nanti jika sudah ada video performance malam tu di youtube, wa habaq lu orang.

Selamat.

12 comments:

  1. :) post-event syndrome

    hahaha! aku faham sangat!

    ReplyDelete
  2. bila dah lepas terkenang2 kan...

    mesti best mlm 2..terasa nak tgk...huhu

    ReplyDelete
  3. nak kami export soundman terbaek dr ladang pak abu x.?
    awang shakespeare la yang paling berkualiti kalu kat malaysia ;p

    ReplyDelete
  4. Reverie...!!

    Lama tak jenguk kat sini...
    Anyway...hopefully U happy wat apa sj yg U nk wat...
    Tak kira la midnight or daylight.. ;p

    -pBw-

    ReplyDelete
  5. 2 electric guitar? whoa... best!

    ReplyDelete
  6. kita ada brader rusydi apaaaa...

    mao lampu ada bro aneep bollywood.

    ReplyDelete
  7. Shemmi: terima kasih. ;)

    Luna: yeah. sangat betul. haha.

    Tulip: best best. Tahun depan ada lagi sekali.

    nako:awang shakespeare eh. haha. tahan sejuk tak dia.

    PbW: selamat bertunang. Thanks for the wishes. You too. ;)

    balqissy: kawan punya tu.

    Dodu: anep bolly, i like that. hahahaha.

    ReplyDelete
  8. waa....rasa nak tgk yg real punye..mesti best

    ReplyDelete
  9. zack: bila ada nnti aku btau. hehe.

    Tulip: tahun depan kena dtg sini la mcm tu. dpt tgk real. ;)

    ReplyDelete

Ideas in words by